whitebox

Gezocht vrijwilligers

Wil jij ons team van vrijwilligers op de zorgboerderij komen versterken?We zoeken vrijwilligers voor het vervoer van deelnemers naar zorgboerderij. Je moet in het bezit zijn van een 4-deurs auto en 1 of meerdere dagen per week de ouderen thuis willen ophalen en om 9.30 u. naar de zorgboerderij brengen.  De ouderen worden om 15.30 u. weer naar huis gebracht. De deelnemers zijn licht dementerend. Je ontvangt een kostenvergoeding van € 0,35 per kilometer voor het gebruik van je eigen auto.

Daarnaast zoeken we mensen, die ons overdag willen ondersteunen bij het begeleiden van ouderen op zorgboerderij. Belangrijk is om naar deelnemers te luisteren en met hen te praten. Verder helpen bij eten koken, spelletjes spelen en andere voorkomende werkzaamheden, zie website https://www.personnebos.nl/. We zoeken vrijwilligers voor de maandag en ook vrijwilligers, die op invalbasis beschikbaar zijn.

Je ontvangt veel gezelligheid en dankbaarheid van de ouderen. Het is afwisselend. Je werkt  met mede mensen met veel levenservaring en verhalen. Je werkt binnen ons team van vrijwilligers.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Gerrie Peer-Dorussen 024-6777279 of gerrie@personnebos.nl

Zoekt u zorg in de vorm van positieve dagbesteding?