whitebox

Informatie over openingstijden en adres

Openingstijden

Onze zorgboerderij is open
maandag t/m vrijdag
van 9.30 tot 15.30 uur

Zorgboerderij ‘t Personnebos
Bijsterhuizenstraat 12
6641 KL Beuningen Gld.
tel. 024 – 677 72 79
info@personnebos.nl

Bent u geïnteresseerd in Zorgboerderij ‘t Personnebos?
En wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik 
hier »

Routebeschrijving

Komende vanuit Nijmegen ga je vanuit de Neerbosscheweg linksaf (richting Lindenholt) naar de Ypenbroekweg. Je neemt de eerste afslag rechtsaf naar de Broekstraat. Je volgt de weg en bij de scherpe bocht naar links, ga je rechtdoor. Je gaat het viaduct over en onderaan het viaduct ga je bij de kruising linksaf naar de Bijsterhuizenstraat. Dan zit onze zorgboerderij iets verderop aan de rechterkant (Bijsterhuizenstraat 12).

Komende van Beuningen ga je de Wilhelminalaan richting Wijchen. Na het viaduct neem je de afslag linksaf naar de Elsenpas richting Lindenholt (Nijmegen). Je komt langs het Personnenbos. Op de kruising ga je rechtsaf de Bijsterhuizenstraat in. Dan zit onze zorgboerderij iets verderop aan de rechterkant (Bijsterhuizenstraat 12).

Vanuit Wijchen neem je de Schoenaker richting Beuningen. Na de 2 rotondes ga je op de kruising rechtsaf de Ficarystraat in. Aan het einde ga je linksaf de Wilhelminalaan op. Dan ga je op de kruising rechtsaf de Elsenpas richting Lindenholt (Nijmegen). Je komt langs het Personnenbos. Op de kruising ga je rechtsaf de Bijsterhuizenstraat in. Dan zit onze zorgboerderij iets verderop aan de rechterkant (Bijsterhuizenstraat 12).

Zoekt u zorg in de vorm van positieve dagbesteding?